3 pinnar!

Vi inkasserade idag årets första 3 poängare. Man kan säga att de poängen satt väldigt fint att få. Resultatet skrevs till 2-0 och det var aldrig något snack om saken. Vi var snarare närmare 3-0 än de 2-1. Så nu njuter vi av det här, laddar om och är redo för Djurgården på onsdag.

Blev en snabbis in på kupolen innan samlingen. Oscar behövde nya gympaskor, så det blev ett lika par som Ludvig fick för någon vecka sen, men i några storlekar större. =) Man kan säga som så, att jag var inte ensam på kupolen, en röd dag som denna när lönen nyss har kommit och regnet stod som spön i backen..... så tack snälla säger jag att jag visste vad jag var ute efter!

Kvällen har sedan spenderats med junior-bad, bus och lite tv-tittande. Att Moraeuskören skulle ta hem körslaget, det visste man ju redan när de offentliggjorda vilka körer som skulle delta.. så det var liksom ingen överraskning. Ingen kan slå små bondläppar liksom, bönder ställer upp för bönder. =)

Att få junior att somna gick relativt smärtfritt ikväll också. Den senaste tiden, så har vi faktiskt lyckats få honom att somna direkt i sängen, men det efter att han har fått klösa och snurra runt lite i sängen ett tag... men har man tålamod och låter honom hålla på ett tag, så kommer John Blund sedan snabbare än man kan ana. Att han sedan ligger kors&tvärs i sängen och att när man själv ska sova, måste försöka flytta honom på, det är en annan femma...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0