Sjuhundratrettioelva gånger.

Ungefär så många gånger har L (och med andra ord vi...) vaknat under natten/morgonen, så att man kände sig som man blivit överkörd av tåget, det var bara förnamnet. Allt detta, kan ha en anledning: förkylning! För det nyses, snoras och hostas hos junior idag..... TUR det är några dagar kvar till fredag än. Så får vi hoppas att det värsta har gett sig i varje fall, så att det inte kommer bli allt för stort tryck i hans öron när vi ska flyga..

Gjorde ett försök till att få L att sova i vagnen på förmiddagen, men det blåste för mycket så det blev inget av det.. så han satt nöjd och belåten i vagnen och kollade på medan farfar, farmor och M kapade ner lite buskar här hemma  och bar iväg allt skräp....

Så efter lite lunch hos junior, så tog vi och la oss med L inne istället för att försöka få till sömnen där istället.... det tog 30 minuter (!) sen hade vi lyckats.

Dags att ta tag i packningen lite kanske. Att vi förlorade lite medresenärer, innebar också att vi förlorar lite packningsutrymmen.... för L kräver ju en hel del grejer med sig + mat och andra tillbehör.... men han får inte ha något eget bagage, vilket betyder att allt som vi ska ha med måste ingå i våra 15 +5 kg *2.... hänger ni med? Så vi kommer att vara fullastad ner, men när all mat är uppäten där nere, så kommer vi vara lättviktare på vägen hem.

Mot kvällningen blir det sedan en tur till Nås för att hämta en till resväska. Vore ju bra om så mycket som möjligt blev klart idag, med tanke på att jag har träning imorgon, match onsdag och träning torsdag.... bara tisdagen annars som som finns som reservdag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0