Helgen.

Gårdagen började med att vi städade och fixade här hemma. Efter lunchen var det som vanligt middagssovning för junior, vilket han själv inte riktigt ville gå med på till en början... men som sedan slutade med att vi väckte honom efter 2½ timme för att vi skulle kunna åka till Nås.

Eftermiddagen och kvällen spenderades sedan tillsammans med min mamma, pappa, bror, syster och Oscar. Vi busade, jagade "katta", åt thai/pizza, badade och plaskade och gjorde massa mer bus. Efter förra gångens klockomställningsresultat i bakhuvudet, då det inte alls blev mycket sömn... så bestämde vi rätt snabbt att försöka få till omställningen redan INNAN klockan skulle ställas tillbaka.. genom att försöka hålla junior vaken en timme längre än normalt. Det funkade. Han somnade nästan på 2 röda när klockan passerade 22... sen vaknade han visserligen redan vid 05.30 tiden, men duktig som han är somnade han om och så gick vi inte upp förrän närmare halv 8. Tack snälla.

Idag har vi varit uppe hos M´s mamma och pappa hela dagen. Det var avverkningsdags i skogen som stod på schemat idag... Ludvig gick runt och grävde med en spade i grusvägen, jag roade mig med att kratta en massa löv och de andra högg ner träd. Många träd. Lunchen fick bestå av burgare för oss alla. Snabbt och enkelt. Dessutom gott. Ludvig sov snällt i vagnen efter maten i ca 2 timmar, i ljudet av motorsågar, traktorer, fyrhjulingar...

På kvällskvisten nu har vi busat och haft oss medan M varit och spelat bandy. Var en trött junior som slocknade för ungefär 1 timme sedan.. tar på krafterna att vara ute och arbeta hela dagen.

Måndag och ny vecka igen väntar. Härnäst nattsömnen. Over and out.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0