Lördag

Igår kväll hade vi mamma, pappa och brorsan här på mat och på massa bus. Det resulterade i att junior var vaken till över halv 11... men då slocknade både han och jag helt ovaggade. Gjorde dessutom ett försök att få junior att sova i sin säng, vilket gick toppen ända fram till klockan 6. Då la han sig mellan mig och M, för att en halvtimme senare vakna, slänga sig över M och sen ner på golvet och ett varv runt huset.. sen kom han tillbaks och sov till klockan 8.

Förmiddagen spenderades hos M´s mormor där det idag varit storstädning. Efter fikat åkte jag och junior vidare för att inhandla en present på Precent. Mellanlandade hos mamma och pappa för att junior skulle få äta mat innan vi skulle åka hemåt igen... men det det var först efter att L fått bada. Han gick själv in till badkaret, pekade på vattnet och sen satte han sig och började ta av strumporna. Sötis!

Valde att hoppa över sista hemmamatchen för säsongen idag.. kände bara att jag inte hade varken tid eller lust eller ork... jag väljer istället att se på Lissel på televisionen! Mycket varmare och beghagligare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0