Traktor och gymnastik.

Denna måndag började tidigt. Molly vaknade strax efter 6 och storebror ropade att han var vaken vid 06.40. I min värld så är allt före sju väldigt tidigt... men just idag gick det för sig ändå, för detta var ANDRA natten i rad för denna gången som Molly sov hela natten! Det var några veckor sedan vi hade hela nätter nu, så detta har suttit bra. Var dock lite småtrött vid 9-tiden och halvsov i soffan framför barnkanalen medan Molly åt och Ludvig myste bredvid.

Måndagar betyder för oss att det är en dagisfri dag. Lyckligtvis så håller de just nu på att laga vägen runt om oss, varpå vi har varit ute och sett på en grävare som gräver undan stora hällor som tränger upp ur vägen.... dessutom så stannade åkdonet precis utanför vårt sovrumsfönster. Gissa vem som hade första parkett?Efter lite eftermiddagslek och när Molly vaknade från sin siesta, så var det dags att ta farmor med oss och åka på barngymnastik. Ludvig har tjatat hela dagen om att åka på tiik. Så det var en lycklig kille som kom till gymnastiksalen. Först var han lite försiktig och kollade in de andra barnen.. de flesta var några år äldre, så det var ju helt förståeligt.. men sen släppte han lös rejält. Vi hoppade, klättrade i ribbstolar och gjorde miljontals kullerbyttor. Ungen är 2 år och har kunnat göra riktiga kullerbyttor läääänge! Det ni.

Vi kommer absolut göra gymnastiken till ett måndagsmåste! Gissa om junior somnade på två röda i soffan ikväll...

Molly har också somnat... bara gjort ett enda försök att lägga ner henne i sängen och än har vi inte hört av henne.. det hör inte till vanligheterna.. hoppas på en bra natt igen och att vi tar oss till dagis i morgon utan protest och några tårar...

Sist ska jag bjuda er på en bild på vår stora arbetskille, kolla in de nya cooooola byxorna.


Kommentarer
Postat av: Carro

Vilken söt liten snickare! :) Jag har förresten glömt och tacka för tidningen. Det är fint med den på morgonen då man har hur mycket tid som helst på sig :)

2011-09-27 @ 11:07:21
Postat av: Inger

Sötisar ... så kul att det gick bra med gympan.Kram mamma

2011-09-27 @ 20:33:18
URL: http://snartmormor.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0